VÉLEMÉNYEK

Olvasd el, hogyan vélekednek rólam azok, akik nálam szépültek!

Anitához ajak és szemhéj tetoválásra jelentkeztem be. A munkái alapján választottam Őt. Többször voltam már sminktetováláson, de eddig minden alkalommal rettenetes fájdalmat éreztem. Nagyon féltem, hogy most is ez vár rám, ám meglepetésemre -túlzás nélkül- semmit nem éreztem! Anita folyamatosan érzéstelenítette a megfelelő területeket és kivárta a hatóidőt, így a szám tetoválása közben 2x be is aludtam pár pillanatra! Anita precíz, türelmes és rendkìvül jó szakember. Azt éreztem, hogy neki is fontos, hogy jól éreztem magamat és, hogy tökéletesen elégedett legyek. Ha visszamehetnék az időben, csakis Anitához jönnék sminktetoválásra. Mindenképpen Őt fogom ajánlani annak aki szépülni szeretne. Köszönöm, Anita!

Köszönöm a csodát amit az arcommal (szememmel, számmal és a szemöldökömmel) csináltál! Imádom a végeredményt, a reggeli napi rutin -20 perc felbecsülhetetlen! És tényleg varázsló vagy, csodaszépen dolgozol öröm a kezeid alá befeküdni (néha elaludni…😅 ) köszönöm, hogy csodát varázsoltál nekem, mert amikor a tükörbe nézek azt látom amit mindig is látni akartam!

Anitát és munkásságát régóta ismerem, közel 10 évig minden hónapban találkoztunk a kozmetikában. Minden alkalom feltöltődés volt, nem beszélve a tökéletes szolgáltatásról. Nem tudom kizárólag a munkáját értékelni, Anita nagybetűs ember, kozmetikus, sminktetováló. Nem éri be kevesebbel, vendégeinek is mindig a maximumot nyújtja. Nem kérdés, hogy sminktetoválásaimat is ő készíti. Legnagyobb öröm és boldogság számomra a férjem reakciója volt, mikor legutóbb szemöldök és szemhéj tetoválás után hazaértem. Nézegette az arcomat és lelkendezett, hogy “De jó lett! Az egész összhatás nagyon jó!” (Aki ismeri őt az tudja, hogy ez mekkora elismerés! ) Szóval akinek esetleg bármilyen kétsége lenne, vagy van otthon egy “Mr. Semmilyenváltozástnemészrevevő”, az is nyugodtan válassza Anitát!

Anita fogadtatása nagyon barátságos volt, kellemesen éreztem magam már az első perctől kezdve. Szokatlan volt számomra, hogy a nála töltött idő első felében egy baráti beszélgetéssel ismerkedhettünk meg. Anita figyelte az arcomat, arcmimikáimat, hisz a munkájának eredménye számára még talán fontosabb volt, mint nekem. 😉 Lehet kicsit túlzás, de igazi maximalista, a szó legjobb értelmében. Tökéletes szolgáltatást kaptam, alkotása az arcomat fiatalabbá tette, pontosan tudta milyen forma áll jól, a szemöldököm színe és színmélysége is pont olyan, mint ami elő van írva. Nemsokára találkozok vele, mert korrekcióra hívott vissza, de mivel szerintem szükségtelen, ezzel egyidőben a szemeimet fogom nála megcsináltatni. Imádtam ott lenni, nem utolsó sorban azért is, mert az üzletében is megjelenik az a tökéketesség és harmónia, mint a munkájában. Szeretettel kívánom, hogy keressétek őt bizalommal.

Szeretném megosztani a szépülni vágyókkal, hogy Anita készítette a szemöldökömet, a szempilla sűrítő és szemhéj satír sminktetoválásomat, illetve az ajaksatírt is. Teljes bizalommal voltam és vagyok iránta. A dicséretek amiket kaptam, mind-mind visszaigazolás arról hogy nagyon szépen dolgozik, mindenkinek megtalálja a hozzá illő stilust és az sem elhanyagolható, hogy mindezt teljesen fájdalom mentesen készíti. Örülök hogy rátaláltam, ma sem választanék mást. Örömmel és boldogan ajánlom mindenkinek!!!❤

Anita nagyon igényes és precíz, nagyon kedves. Szemhéj alsó és felső tetoválásom elkészítésétől nagyon féltem, de pozitívan csalódtam. Ismerőseim riogattak azzal, hogy milyen fájdalmas lesz, de én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Sem duzzanat, sem véraláfutás nem volt látható a friss tetoválás után. Ez szerintem a profizmusának köszönhető! Köszönöm Anita a kedvességed és a szakmai tudásod!

Tegnap egy varázslónál jártam, a neve Goike Anita. Profizmus minden téren! A precíz munkája, a jelleme, a türelme, a kis szalonja. Ha sminktetoválást szeretnél, nem kell tovább keresgélned. Álmodd meg, mit szeretnél, Anita megvalósítja. (még szebbre is!) Ja, és ne halogassátok, (én egy évig kutakodtam, nézelődtem) mert minden sminktetoválás nélküli nap elvesztegetett idő!

Sokáig gondolkodtam azon, hogy a szemöldököm jó lenne tetováltatni, de mindig elbizonytalanított, amit másokon láttam. Tudtam hogy olyat nem szeretnék, mert mű, elszíneződött, sokszor szürke, mesterkélt és az nem én vagyok. Majd megláttam az egyik ismerősöm fotóját és jött az érzés, igen, ez az!!! Ezt akarom, ez vagyok én! Természetes, színben hozzám illő, se nem túl sötét, se nem világos! És a ráadás, nem fájt!!! És ha már belevágtam, hát legyen tökéletes a kép, jött a szemhéjam is....a legjobb választás volt, de csak azért mert Anita csinálta, aki egy varázsló...imádom és mindenkinek szívből ajánlom. Minden munkája egy csoda, érdemes végig nézni az alkotásait, segít eldönteni, ha bizonytalan vagy, hogy milyet szeretnél. Köszönöm Anita!!!

Bátran kijelenthetem, hogy az életem ezen a napon megváltozott! Hálás köszönetem! Évek óta keresgéltem a megfelelő szakembert aki megszabadít a mindennapos rajzolástól és akire tényleg rá merem bízni az arcomat. Minden hozzám hasonló lánynak, nőnek ismerős lehet.. egy rossz mozdulat, sapka, egy garbó.. és a szemöldök megint elmaszatolódik, kezdődhet elölről. Ez ma végérvényesen megszűnt. Ha holnap felkelek is reggel szépnek látom magam végre egy gyönyörű szemöldök miatt. Ez másnak lehet egy kis plusz csak, egy egyszerű tetoválás, de nekem egy pozitív töltet minden napra! Köszönöm szépen neked Anita, egy csoda vagy! Azt kívánom mindenkinek hogy találjon rád és látogasson el hozzád! Mellesleg nagyon jól éreztem magam, mert nem csak a végeredmény, hanem az eltöltött idő is nagyon jó hangulatban telt egy közvetlen személlyel.

Szomorúan néztem, ahogy kopott a szemöldököm, és a reggeli rajzolgatás egyre több időmet vette igénybe. Eszembe jutott a sminktetoválás, de elég bizonytalan voltam, féltem a csalódástól. Egészen addig amíg meg nem láttam Anita munkáit. Figyelemmel követtem és egytől egyig nagyon tetszettek. Nem volt kérdés már, hogy rászánom magam és felkeresem őt. Nem csalódtam, kedves volt és precíz! Szemöldök és szemhéj satírt kaptam tőle, ami gyógyulófélben van és már most imádom! Csak ajánlani tudom mindenkinek, nem érdemes halogatni! Köszönöm Anita!

A szemöldököm színe gyönyörű, mintha így születtem volna, annyira természetes! Már rég megcsináltathattam volna, nem is értem miért vártam idáig!

Nem tudom elégszer megköszönni neked Anita, a szemöldök és szemhéj tetoválásom az egyik legjobb döntésem volt, amit a szépségápolás terén hoztam. Mindenkinek ajánlom, aki még hezitálna, felesleges halogatni, nagyon szép, kényelmes és ha ilyen szakember csinálja, mint Anita, akkor tökéletes is!

Mestere annak amit csinál! Kedvessége párosul a harmóniával. Mindenki szerencsés, aki a kezei közé kerül!

Anita hihetetlenül precíz, kedves, igazi feltöltődés a nála töltött idő. A leglehetetlenebb szemöldökből is kihozza a maximumot. Fájdalommentes beavatkozás, csodás végeredmény. Szívből ajánlom mindenkinek!

Köszönöm a tökéletes, fájdalommentes munkádat Anita! Ilyen az, amikor a kiváló szakmai tapasztalat precizitással, szépérzékkel és türelemmel párosul!

Kedves Anita! Nagyon hálás vagyok Neked! Azt hittem, hogy soha többet nem lehet sminktetoválásom, de szerencsére megismertelek Téged! A régi rossz emlékeim ellenére - ami egy másik kozmetikus rossz munkájából, vagy rossz termékeiből adódóan okozott nálam problémát- újra rászántam magam a szemöldök tetoválásra. Az eredmény pedig tökéletes lett!!! A Te profizmusodnak köszönhetően!!! Minden rendben volt. Már nem kell reggelente ceruzával rajzolgatnom, szép lett és természetes! Köszönöm a türelmedet is, hiszen azért elég sokáig gondolkodtam, hogy belemerjek – e vágni, de nagyon örülök, hogy így döntöttem! És persze jöhet a folytatás… ;)Még egyszer hatalmas köszönet érte!!!

Igen! Vágytam rá, eldöntöttem, megtettem! Örömmel mentem Anitához, hogy segítségével megszépüljek. Nem bántam meg! Megérzéseim nem csaltak. A legjobb helyre kerültem. Miért? Mert egy kivàló szakember, aki mindent megtesz, hogy napra kész legyen a szakmájában. Folyamatosan képzi magát, képes megújulni újabbnál újabb gépekkel bővíti munkaeszközeit. Magabiztos, nyugodt, kedves. Szereti a munkáját és figyelt rám. Én mindenképpen ajánlani tudom mindenkinek aki egy biztos szakemberre bízná magát. A mai napon azt mondták a munkahelyemen, hogy 10 évet simán letagadhatok. Köszönöm!

Szívből ajánlom minden olyan nőnek, aki a legjobbat akarja saját magának. 15 éve készültem megcsináltatni a szemöldököm, de mindig az volt az érzésem mások munkáit látva, hogy ez még nem az a munka amit magamon látni szeretnék. S akkor megláttam Anita munkáit, figyeltem a Facebook-os munkáit már régóta, s éreztem hogy ez lesz az, megvan amire régóta vártam. Tegnap Anita megalkotta azt a formát amit magamon látva örömmel viselek s tudom, hogy volt értelme várni a megfelelőre!! Köszönöm még egyszer s további sok elégedett vendéget kívánok neked!

ELÉRHETŐSÉGEK

GYAKORI KÉRDÉSEK

Olvasd el a leggyakrabban előforduló kérdéseket!