RÓLAM

Üdvözöllek!

Goike Anita vagyok, 1995. óta kozmetikus, 2012. óta sminktetováló.

Szalonom Lőrinciben található, Budapesttől mindössze 35 percnyi autózással máris a kezeim alatt szépülhetsz, igényes és kellemes környezetben várlak sok szeretettel! Biztos lehetsz abban, hogy amíg nálam vagy, kizárólag rád fókuszálok, szépülésedre bőven szánok időt, figyelmet. Sminktetoválásod maximálisan rád szabom, kívánságaid, adottságaid teljességgel figyelembe véve gondosan megtervezve és előrajzolva készítem el.

Az élet úgy hozta, hogy 2018. óta már csak sminktetoválással foglalkozom, munkásságom így teljesedett ki. Imádom a munkám, buzog bennem az alkotó vágy, amint meglátok egy arcot, fejben azonnal tervezek..

Hiszem, hogy a vonzás törvénye működik nálam, ugyanis az ország bármely tájáról jönnek el hozzám olyan vendégek, akikkel ismeretlenül is szimpatizálunk és akikkel feszélyezettség nélkül, jó hangulatban telik el a nálam töltött idő.

A sminktetováló szakma az elmúlt években folyamatosan változik, egyre inkább a természetesség a cél, ennek érdekében a technikák mindig megújulnak, finomodnak. Ma már egy jó sminktetoválás nem hivalkodó, sok esetben aki nem tud róla, észre sem veszi, legalábbis nem tűnik fel, csupán diszkrét sminknek, vagy irigylésre méltó jó adottságnak hiszi.

Emberi arcon maradandót alkotni óriási felelősség, ezért is tartom elengedhetetlennek a folyamatos tanulást. Rendszeresen fejlesztem tudásom, elismert hazai és világhírű külföldi trénerek mesterképzésein vettem részt. Az évek folyamán sajnos nagyon sok elrontott sminktetoválással találkoztam, ezért 2019. óta már  tetoválás eltávolítást is végzek.

Nagyfokú szakmai alázatom, maximalizmusom, precízitásom mindig előrébb visz a szakmámban, vendégeimnek igyekszem a legjobbat nyújtani.

Legjobb visszajelzés számomra amikor ajánlás útján kapok újabb és újabb megkeresést, valamint vendégeim évek múltán is visszatérnek frissítésre.

TEDD KÉNYELMESEBBÉ A MINDENNAPJAID, VÁLASZD TE IS A SMINKTETOVÁLÁST ÉS ÉBREDJ MINDIG CSODASZÉP KÜLSŐVEL!

Olvasd el mások véleményét

ELÉRHETŐSÉGEK

GYAKORI KÉRDÉSEK

Olvasd el a leggyakrabban előforduló kérdéseket!