Szemhéj tetoválás

Nincs olyan nő, akinek ne állna jól, ha tekintete ki van hagsúlyozva!

Kinek ajánlom?

A szemhéj tetoválás fajtái

Szempilla sűrítés

Nevéből adódóan a szempilla szálak közti terület van betetoválva, barna vagy fekete színnel.

Amennyiben csak szempilla sűrítést készítek, csak a pillatőben dolgozom, nem tetoválok vonalat a szempillák fölé.

Ezt a technikát azoknak ajánlom, akiknek csak annyi a céljuk a tetoválással, hogy sűrűbb kinézetű legyen a szempillájuk, egyáltalán nem fog sminkelt hatást adni, ugyanakkor a tekintetet észrevétlenül mégis kiemeli, tökéletesen dús pilla hatást adva.

A többi szemhéj technikának elengedhetetlen alapja a szempilla sűrítés.

Alsó szemhéj kontúr

Önmagában alsó szemhéj tetoválást nem készítek, kizárólag felsővel együtt mutat jól.

Leginkább finoman satírozott vonalként készítem, néhol apró lágy pöttyökből áll, de semmiképp sem készítek egybefüggő éles kontúrt, mert az túlságosan művi és esetenként zárttá teszi a szemet. Célja az alsó pillák sűrűbb hatása és a felső szemhéj tetoválás “teljessé tétele”.

Felső szemhéj kontúr

Készülhet barna vagy fekete színnel, vékony, normál vagy egészen vastag formában.

Tusvonal jellegű lesz a hatás, formáját a szemformához alakítom ki, egyénre szabottan szépen elvékonyodó, igény szerinti cicás “farkincával”.

Szemhéj satír

Többféle módon készülhet.

Egészen lágyan satírozott kontúrvonal pl. ceruzázott hatást fog adni. Ilyenkor a pillatőből indulva elkészítem a kontúrvonalat, viszont a felső részt lágy satír technikával elpuhítom. Ez pont úgy fog kinézni, mintha ceruzával lenne kihúzva a szem.

Erőteljesebben, magasabbra satírozva pedig füstös hatást ad.

Készülhet úgynevezett Butterfly – pillangó formában is , ami a szemhéj külső részén kissé magasabbra van felsatírozva, ezzel egy látványosabb, attraktívabb smink hatást adva.

Legkedveltebb stílus a porhatású satír.  Pillatő sűrítés az alapja, lágyan ívelt “farkincával” , fölé pedig a szemhéj külső részén egy egészen finom porozással készítek árnyékot. Ez a technika gyógyultan rendkívül diszkrét, elegánsan sminkelt por hatást ad.

A szemhéj satírozást nem ajánlom megereszkedett szemhéjon, mert alig – vagy egyáltalán nem tud érvényesülni, ilyen esetben a pillasűrítés vagy tusvonal tetoválást javaslom.

Fontos tudni, hogy aki műszempillát visel, minden esetben szükséges azt a tetoválás előtt legalábbb 2-3 nappal leoldani, valamint tetoválás után legkorábban 3 héttel szabad újból felrakatni!

Fontos tudnivaló még: ha kontaktlencséd van, a tetoválás előtt feltétlenül ki kell azt venni és a tetoválás utáni 3-4 napban is mellőzni kell a használatát!

Hogyan készül a szemhéj tetoválás?

Miután alaposan letisztítottam és lefertőtlenítettem a szemhéjad, érzéstelenítő krémet kenek fel. A hatóidő elteltével elkészítem az előrajzolást, melyet fotón és tökörből ellenőrzök, majd a jóváhagyásod után megkezdem a pigmentálást. Menet közben a szemed végig csukva lesz, biztos lefogásom miatt véletlenül sem nyílhat ki, igény szerint folyamatosan érzéstelenítő krémet használok, ezáltal a tetoválás szinte teljesen fájdalommentes tud lenni! Kivétel nélkül minden vendégem azt mondja, hogy sokkal rosszabb érzésre számított!

Elkészülési idő – érzéstelenítéssel, előrajzolással együtt másfél-2 óra.

Tartósság: satír esetében 2-3 év, kontúr esetében akár 5-6 év!

Nézd meg legutóbbi munkáimat!

További képek érdekelnek?

Látogass el Facebook oldalamra, és tekintsd meg a többi munkámat is!

Mennyibe kerül?

Szemhéj tetoválás

Minden NŐ számára receptre kellene felírni!
  • Szempilla sűrítés - 75.000Ft
  • Felső normál kontúr - 85.000Ft
  • Alsó vonal (kontúrozva vagy satírozva)-csak felsővel együtt - 30.000Ft
  • Felső satír (ceruzázott/füstös/poros) - 95.000Ft
  • 3 hónapon belüli ingyenes korrekció
  • Ajándék utóápoló
  • Igény szerinti érzéstelenítő krém

ELÉRHETŐSÉGEK

GYAKORI KÉRDÉSEK

Olvasd el a leggyakrabban előforduló kérdéseket!