FOGLALÁSI SZABÁLYZAT

Sminktetoválás időpont előjegyzésére online időpontfoglaló rendszeren keresztül, telefonon, vagy a honlapon található űrlap kitöltésével van lehetőség.

Időpont foglalást követően 48 órán belül területenként 15.000.-Ft időpont foglaló fizetése szükséges, ami a sminktetoválás elkészítésekor a teljes árból levonásra kerül! (Utalással, vagy személyesen készpénzes fizetéssel rendezhető, az összegről  elektronikus számla készül, melynek kézbesítése e-mailben, online módon történik. ) 

Ha a foglalt időpontban a vendég nem jelenik meg, előzetesen nem történt időben lemondás, vagy időpont módosítás, abban az esetben az időpont foglaló elveszik, új időpontra pedig az elmaradt sminktetoválás árának 100%-os megfizetése után van lehetőség!

Időpont díjmentes lemondása, vagy módosítása a foglalt időpont ideje előtt legkésőbb 48 órán belül  lehetséges, ebben az esetben az időpont foglaló visszautalásra kerül!

Időpont módosításra a foglaló átvitelével 1x van lehetőség, következő módosításkor a foglaló elveszik.

Korrekciós időpont 24 órán belüli lemondása, vagy a megbeszélt időponton való nem megjelenés esetén a következő korrekció csak 20.000.-Ft / 30.000.-Ft-os díj ellenében vehető igénybe!

************ 

Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásainak megfelelően KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEKET szolgálok ki! Amennyiben nem magánszemélyként vagy őstermelőként szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásaim, kérlek annak igénybevétele előtt szíveskedj ezt közölni!
Ennek elmulasztása esetén magánszemélyként kezellek, így a szolgáltatás díja is magánszemélyként kerül kiszámlázásra.
Adószámmal ellátott nyugtát nem áll módomban kiállítani!
Kérem szíves megértésed!

ELÉRHETŐSÉGEK

GYAKORI KÉRDÉSEK

Olvasd el a leggyakrabban előforduló kérdéseket!