Ajak tetoválás

Harmóniát ad, üdévé varázsolja az egész arcot!

120.000 Ft

Tartalmazza:

Mikor és kinek ajánlom?

Play Video

Milyen típusú ajak tetoválásokat ajánlok?

Lágysatír

Ez a technika leginkább telt ajkakon kivitelezhető szépen, az ajak színével jól harmonizáló diszkrét színnel készítem. Lényege, hogy a kontúr vonal szinte láthatatlan, mely az ajak közepe felé finom átmenettel van összemosva, az ajak belső része pedig natúr, ott nincs bepigmentálva.

Abban az esetben ajánlom, ha nagyon diszkrét végeredmény a cél, ha ajkaid teltebbek, de formája nem tökéletes, ha halvány a színe, esetleg a széle nem egyenletes.

Teljes ajaksatír

Ez a technika remek lehetőséget ad formabeli javításra, vékony ajak esetén bizonyos szintű nagyításra, esetleges hegek -sérülések javítására.

Ennél a technikánál az ajak teljes felülete van besatírozva, igény szerint készülhet alig látható vagy akár intenzívebb kontúrral is. Természetesen a kontúr vonal soha nem különül el és sosem készül sötétebb színnel, az már a múlt! Világosabb, vagy akár intenzívebb színekkel is elkészíthető, egészen természetes “nude” hatást, de akár rúzsozott hatást is képes adni attól függően, milyen technikával és színnel készítem el.

Alkalmazott technikák

Rúzs hatású ajaksatír

Intenzívebb színnel, intenzívebb fedettebb hatást adó satír technikával készül.

nude hatású ajaksatír

Ez a legtermészetesebb ajak tetoválás, natúr árnyalatú színekkel, lágyabb satír technikával készül.

Aquarell
lips

Áttetszősebb hatású, visszafogottabb színekben, egészen lágy satír technikával készül.

3D
lips

Többféle színnel és többféle satírozási technikával készül, telt ajkakon jól kivitelezhető.

Hogyan készül az ajak tetoválás?

Alapos letisztítás és fertőtlenítés után érzéstelenítő krémet helyezek fel, a hatóidő lejárta után következik a nagyon pontos, precíz előrajzolás. Ez a mozzanat minden terület tetoválásának nagyon fontos alap pillére! Az elkészült rajzot tükörben is és fotón is ellenőrzöm, majd a Te jóváhagyásod után következik a tetoválás az előzetesen kiválasztott színnel. Rengeteg szín közül tudunk választani, legyen az akár rózsás, pinkes, terrakottás-barnás, bordós, pirosas, narancsos, korallos, hús színű, mályvás… (Érdemes magaddal hozni a kedvenc rúzsod, szájfényed, vagy akár olyan fotót lementve, amivel azonosulni tudsz, ez segít az ideális szín kiválasztásában!)

Tetoválás közben igény szerint több alkalommal használok érzéstelenítő krémet, ezáltal a fájdalom érzet szinte teljességgel elmarad! A tetoválás befejeztével kifejezetten sminktetoválásra készült utóápoló krémet adok ajándékba. Minden otthoni ápoláshoz szükséges tudnivalót ismertetek, melyet nyomtatott formában is megkapsz. 

Elkészülési idő – érzéstelenítéssel és előrajzolással együtt kb.3 óra.
Fontos tudnivaló:  herpesz hajlam esetén (évi 1-2x már hajlamot jelent!) erősen ajánlott vényköteles megelőző gyógyszer szedése, ezt érdemes a háziorvossal egyeztetni! Kifejezetten fontos még, hogy ajak tetoválás előtti hetekben alaposan hidratáld ajkaid, ezzel segítheted a tetoválás hatékonyság! Erre a célra növényi olajos – leginkább shea vaj alapú krémet használj! Kőolajos ápoló (labello!) TILOS, ugyanis szárít!!! Kiemelném még a bajusz gyantázást, kérlek a tetoválást megelőző 1 hétben ezt már ne tedd!

Gyógyulás: a tetoválás utáni napokban egészen vékony seb alakul ki az ajkak felszínén, ennek puhán tartására – utóápolásra kizárólag a tőlem kapott krémet kell használni. A vékony var réteg nagyjából a 3-4.napon leválik. A szín ilyenkor még nagyon halvány, a végleges szín beérési ideje 4-5 hét. A seb leesése utáni 2 hétben még száraz lehet az ajak bőre, igény szerint érdemes alaposan hidratálni.

Korrekció szükség esetén legkorábban 6 hét elteltével készül, ami az esetleges hiányok pótlását, kiegészítését jelenti. Fontos, hogy jól átgondolt legyen a szín választás, ugyanis korrekciókor csak nagyon  minimális változtatás lehetséges!!!

Tartósság: az ajak tetoválás az egyik legtartósabb sminktetoválás, színtől és technikától függően 3-5 évig is tart. Fontos még figyelembe venni azt a tényt, hogy ajak tetoválásod éveken keresztül a nap minden szakában viselni fogod, és mivel a szín nem lemosható, ezért érdemes szolidabb végeredményre törekedni, hiszen egy intenzívebb sminkkel bármikor rá lehet erősíteni!

Nézd meg legutóbbi munkáimat!

Mennyibe kerül?

Ajak tetoválás

Az egyik legtartósabb sminktetoválás!
120.000Ft
  • Tartalmazza az előrajzolást
  • Igény szerinti érzéstelenítő krém
  • 3 hónapon belüli ingyenes korrekció
  • AJÁNDÉK utóápoló

ELÉRHETŐSÉGEK

GYAKORI KÉRDÉSEK

Olvasd el a leggyakrabban előforduló kérdéseket!