Szemöldök tetoválás

Egy arc legmeghatározóbb része a szemöldök, mely karaktert ad, kiemeli a tekintetet, képes vidámmá varázsolni, megfiatalítani az egész arcot.

95.000 Ft

Tartalmazza:

Kinek ajánlom?

Play Video

SOFT POWDER – PÚDER HATÁSÚ SZEMÖLDÖK

A púderes szemöldök tetoválás a régi klasszikus satírozott szemöldök sokkal lágyabb, finomított verziója. Lényege, hogy bár a tetoválás satír technikával készül, de kidolgozása sokkal felszínesebben és légiesebb mozdulatokkal történik. Nincsenek éles kontúrvonalak, a szemöldök formája nincs körbe rajzolva, ezáltal a szélek lágyak, a szemöldök felső és első része finoman van bedolgozva lágy mozdulatokkal, akár többféle színnel.  Ezáltal a gyógyult végeredmény természetes, finoman púderezett hatású lesz.

Bárkire tökéletesen kivitelezhető, el tudom készíteni egészen természetes hatásúra is és egészen karakteres, sminkelt hatásúra is! Attól függ, milyen színnel, milyen technikával és milyen intenzitással dolgozom. Rengeteg barna színű pigment közül tudunk választani, természetesen színt is mindig személyre szabottan választok! Feketével sosem készítek szemöldököt!

Egy jól eltalált szín és forma, egyénre szabottan elkészítve tökéletes harmóniát tud adni az arcnak. Ennek érdekében rendkívül nagy hangsúlyt fektetek a pontos, precíz  előrajzolásra, mely esetenként akár egy teljes órát is igénybe vehet.

Természetesen a meglévő szemöldök szőrt amennyire csak lehetséges megtartjuk, kizárólag azokat a szálakat csipeszelem ki, amelyek előnytelen helyre nőttek és a megrajzolt vonalon kívül esnek, tehát semmiképpen sem kell azt leborotválni, mint ahogyan sokan még mindig ettől tartanak! Ez a technika adja a legnagyobb szabadságot a legelőnyösebb forma kialakításához, hiszen akkor is természetes a hatása, ha nincs felette mindenhol szőr!

Egy fontos gondolat, szoktuk mondani, hogy: “A szemöldökök nem ikrek, csak testvérek!”

Ez alatt azt kell érteni, hogy mindenkinek egyedi az arc karaktere és általában mindenkinek van valamilyen fokú asszimetriája, ezáltal nem az a cél, hogy két – mértanilag tökéletesen egyforma szemöldököt alkossunk (vagyis nem cél a geometriai szimmetria), hanem arra törekszünk, hogy ránézésre egyformának tűnjön a két oldal és harmónikus legyen az összhang (optikai szimmetriát alkotunk).

Mivel nem sík felületen dolgozom, ezért általában lehetetlen a tükör szimmetria kialakítása! Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz egyforma a két oldal, DE! Ránézésre egyformának fog tűnni és ez az, ami számít!

Az előrajzolás nagyban meghatározó tényezői:

 • sokszor teljesen különböző a két oldalon a csontozat
 • az izomzat, ezáltal a
 • mimika is különbözik
 • sokszor nem egyenes az orr
 • különböző lehet a két szem orrtól való távolsága
 • különbözhet a szem és szemöldök közti gödör íve, mélysége
 • különböző lehet a két szem nagysága

Hogyan készül a szemöldök tetoválás?

Első lépésként fotót készítek, melynek felhasználására természetesen engedélyt fogok kérni tőled. Aki megengedi, arról egész arcos fotót is készítek, de közeli részlet fotót mindenképp, hiszen fontos része lesz az egyéni dokumentációnak és utólag Te is örülni fogsz, ahogyan szembesülsz majd az előtte-utána változásnak. A bőr letisztítása, fertőtlenítése és érzéstelenítése után elkészítem az előrajzolást, különböző mérő eszközök és speciális mérési technikák segítségével.

Az előrajzolás  minden esetben egyénre szabottan történik, figyelembe véve az arc adottságait. (Mivel mindenki rendelkezik különböző fokú asszimetriával, arra törekszem, hogy az összatás harmónikus, ránézésre egyforma legyen!) Miután ekészült a rajz, fotón és tükörben minden irányból ellenőrzöm azt, majd a jóváhagyásod után megkezdem a pigmentálást. A tetováló pigment színét is kifejezetten rád szabom, fontos, hogy szemed, hajad, szemöldök szőröd színével harmonizáljon! Rengeteg barna szín közül tudunk választani, így az egészen világos – akár ősz, vagy nagyon szőke hajúak és az egészen sötét – akár fekete hajúak is hozzájuk passzoló színű tetoválást kapnak! (fekete színt sosem használok szemöldökre, mert abból lesz a “börtöntetkó”!)

Menet közben igény szerint érzéstelenítő krémet alkalmazok, ezáltal fájdalmat szinte egyáltalán nem fogsz érezni! Sokan jót pihennek szemöldök tetoválás közben! Tetoválás végeztével lefotózlak, majd utóápoló krémet adok ajándékba, melyhez minden szükséges otthoni ápolási tanácsot elmondok, ezt írásos formában is megkapod!

Elkészülési idő – fotózással, érzéstelenítéssel, előrajzolással együtt 2 és fél óra.

Gyógyulás: a tetovált területen  néhány nappal később vékony var képződik,  mely 6-8 napon belül leválik. A szín kezdetben még világos és esetenként kissé foltos hatású lehet, mely napról napra egyenletesebbé válik, a végleges szín 3-4 hét múlva alakul ki.

Korrekció: legkorábban 4 hét elteltével készül, mely az esetleges hiányok, egyenetlenségek pótlását jelenti, szemöldöknél szükség esetén sötétítésre is van lehetőség.

Tartósság: színtől, kortól, életmódtól függően 1-3 év.

Fontos tudnivaló: amennyiben tartós festékkel szoktad festeni a szemöldök szőrt, arra kérlek, hogy tetoválást megelőző 3-4 hétben már ne tedd, ugyanis a teljes harmónia érdekében figyelembe kell vennem a szőr színét is! Formára szedned sem kell, én majd kiszedem a felesleges szálacskákat!

Nézd meg legutóbbi munkáimat!

További képek érdekelnek?

Látogass el Facebook oldalamra, és tekintsd meg a többi munkámat is!

Mennyibe kerül?

Szemöldök tetoválás

Az arc koronája
95.000Ft
 • Tartalmazza az előrajzolást
 • Igény szerinti érzéstelenítő krém
 • 3 hónapon belüli ingyenes korrekció
 • AJÁNDÉK utóápoló

ELÉRHETŐSÉGEK

GYAKORI KÉRDÉSEK

Olvasd el a leggyakrabban előforduló kérdéseket!