Lézeres eltávolítás

Meguntad? Elrontották? Elszíneződött? Változatnál?
TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS – RÁTETOVÁLÁS HELYETT…

Első kezelés: 20.000 Ft

Hogyan?

Régiből újat varázsolni nem mindig olyan egyszerű. A régi tetoválás minősége, színe, formája nagyban  befolyásolja az új lehetőségeket. Sok esetben csak halványítás vagy teljes eltávolítás után lehetséges az új tetoválás megvalósítása.

A KORÁBBI SMINKTETOVÁLÁSOK SZAKSZERŰ JAVÍTÁSA  ELTÁVOLÍTÁSSAL KEZDŐDIK!

Amennyiben Te is rontott vagy elszíneződött sminktetoválással élsz, itt a lehetőség a megújításra!

Play Video

Mi történik kezelés közben?

A lézersugár a bőrben lévő pigment szemcsékben elnyelődik, azokból apró darabokat “robbant le”, amik aztán bekerülnek a bőr azon sejtjei közé, amelyek szép lassan “kitisztogatják” onnan (falósejtek).

Először a bőr felszínéhez közelebb eső pigmenteket bontja meg, ezáltal a tetoválás néhány hét alatt elkezd halványodni. Ezután következő kezelések alkalmával egyre mélyebbre hatol, míg végül a tetoválás teljesen eltűnik a bőrből.

Hogyan zajlik?

Minden esetben készítek fotót az eltávolítandó tetoválásról. Ezután következik a fertőtlenítés, majd érzéstelenítő krémet helyezek fel, ezzel minimálisra csökkentve a kellemetlenséget.

A hatóidő leteltével megkezdem a kezelést. Természetesen bőröd védelmében mindig nagyon gondos és óvatos beállításokkal dolgozom, ezeket minden esetben dokumentálom.

Apró csattanás szerű hangokat fogsz hallani és kisebb csipkedéseket fogsz érezni. Ez általában teljesen jól tűrhető, minimális fájdalommal jár csak. A kezelés mindössze néhány percet vesz igénybe.

Kezelés végén a bőr lenyugtatására  jégzselés hűtést alkalmazok, ugyanis a lézer égéshez hasonló érzetet idéz elő. Érzékenyebb bőröknél közvetlenül a kezelés után előfordulhat apró seb, kisebb vérzés. Kezelést követő 1 hétben vékony hártya szerű var réteg alakul ki, ami alig látható, így nem igazán zavaró.

Szükség esetén utóápoló készítményt is adok! A lézeres kezelések között legalább 6 hét pihenő időt szükséges várni annak érdekében, hogy a bőr kellően regenerálódjon és a megbontott pigment szemcséket a szervezet maradéktalanul kiméregtelenítse. A szükséges kezelések száma nagyban függ a bőrben lévő festék minőségétől, bőr alá juttatott mennyiségétől és a bevitel mélységétől is.

Nézd meg legutóbbi munkáimat!

További képek érdekelnek?

Látogass el Facebook oldalamra, és tekintsd meg a többi munkámat is!

Mennyibe kerül?

Lézeres tetoválás eltávolítás

Nyerd vissza önmagad!
első kezelés: 20.000 Ft
  • Minden további alkalom 15.000Ft
  • Tartamazza az érzéstelenítő krémet
  • Dokumentált eljárás
  • Hatékony módszer
  • Test motívumok esetén méret alapján egyéni árkalkuláció történik

ELÉRHETŐSÉGEK

GYAKORI KÉRDÉSEK

Olvasd el a leggyakrabban előforduló kérdéseket!