ITT a vége a felesleges, hosszantartó sminkelgetésnek.

A 10. születésnapi akcióm keretén belül, kedvező áron tiéd lehet egy természetes hatású sminktetoválás.

Mit kapsz tőlem szülinapi bónuszként?

10. éve sminktetoválok! Ebből az alkalomból kifolyólag egy vissza nem térő, születésnapi akciót kínálok minden új vendégemnek!

UTÓÁPOLÓ KRÉM

Sminktetoválás után ajándékba adok neked egy 100%-ban természetes összetevőkből álló luxus krémet valamint írásos utóápolási tanácsokkal is ellátlak!

AJÁNDÉK KUPON

Születésnapi ajánlatomon belül, 15.000Ft ajándék kupont kínálok fel*, mely azonnal beváltható és területenként érvényes, 2022.12.31-ig!

SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ

Sminktetoválás után nagyon fontos a bőr védelme! Egy kifejezetten sminktetoválásra készült fényvédővel is megleplek, hogy a napsugarakat se kelljen mellőznöd.

*A 15.000Ft-os kedvezmény, csak új tetoválás esetén érvényes, tehát ha neked van már egy meglévő sminktetoválásod, arra nem váltható be, viszont egyedi megbeszélés alapján tudom megmondani hogy vállalom e!

Érvényességi ideje:
2022.12.31

Készpénzre nem váltható, a végösszegből vonódik le, és időpontfoglalóként nem használható fel!

FOGLALJ IDŐPONTOT, SZEREZD MEG A KEDVEZMÉNYEKET!

Sokan hosszú ideig fontolgatják a sminktetoválást, van aki évekig halogatja, s aztán mikor eljut hozzám, boldogan távozva felteszi a kérdést: miért is vártam ilyen sokáig…hogy is bírtam ki eddig nélküle. Nálam a személyre szabottság, a természetesség az irányadó. Én biztosan nem fogok kertelni, őszintén elmondok minden részletet, tisztában leszel mindennel, nem marad benned kérdés, őszintén elmondom a meglátásaim, megmutatom, hogy az én szakmai szemem szerint mi az ami előnyös lenne számodra.

adatkitöltés

Add meg az alap adataidat, töltsd ki milyen szolgáltatás érdekel!

VISSZAJELZÉS

24 órán belül fel fogom venni veled a kapcsolatot (telefonon).

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Átbeszéljük a legfontosabb részleteket, és kérdéseidet, és időpontot foglalunk.

GARANCIA

Ingyenes korrekciós lehetőséget biztosítok, a tökéletes végeredményért!

Coordinates of this location not found

KÉRDÉSEK, és VÁLASZOK CSAK NEKED!

Nem fog, legfeljebb az első néhány percben picit kellemetlen lehet, de menet közben végig a legjobb minőségű érzéstelenítő készítményekkel kenegetem a tetovált területet, így szinte azt lehet mondani, hogy teljesen fájdalom mentes lesz és jót fogsz pihenni menet közben!

NEEM! Célom a természetesség, vagyis minél több szőrszál megtartása, ezért kizárólag azokat a szőrszálakat szedem ki, amik kilógnak a sorból!

Nem! Rengeteg barna színű sminktetováló pigmentem van, az egészen világos szőkétől az egészen sötét színekig, de sosem használok fekete színt egy szemöldöknél, van olyan sötét barna színem, ami feketének hat, de nem fekete, ezért sosem lesz belőle kékes “börtön tetkó”! Mindenki a hozzá leginkább illeszkedő színt kapja!

Neeem! Az általam használt pigmentek bármilyen színt is alkalmazok, gyógyultan szép természetes hatásúak lesznek. Egészen szolid természetes natúr rózsás száj színtől kezdve az intenzívebb színekig bármely árnyalat használatával természetesebb, vagy akár diszkrét smink hatást is el tudok elérni.

Természetesen igen! A friss tetoválás intenzívebb smink jellegű lesz nagyjából 4-7 napig, csupán napi 1-2x kell kenegetni, ami nem látványos és nem időigényes.

Nem, hiszen EU által szigorúan ellenőrzött és bevizsgált pigmenteket használok, orvosi fertőtlenítőket és érzéstelenítő krémeket alkalmazok, gumikesztyűben, steril egyszer használatos tűmodulokkal dolgozom.

Igen, amennyiben az általam adott utóápolási tanácsokat betartod, különösen a fényvédelmet is beleértve.

Az elkészülése után vékony seb képződik a tetovált területen, mely 4-7 nap alatt lehámlik, a teljes gyógyulás a 3.-4. hét végére tehető, amikorra a szín véglegesen beérik.

Meglévő tetoválás felújítását csak bizonyos esetekben tudok vállalni. Ilyenkor feltétlenül szükségem van előzetes személyes konzultációra, vagy pedig éles színhű fotóra, ami alapján véleményt tudok mondani.

Szürke, fekete, kékes szürke és lilás régebbi tetoválások sajnos nem javíthatóak szépen, ezért semmiképpen nem tudok ilyet vállalni.

Rossz formájú, asszimetrikus tetoválást csak abban az esetben tudok vállalni, amennyiben annak színe nem szürke, fekete, kék vagy lila és amennyiben annak formáját teljes egészében bele tudom foglalni az új formába, vagyis amennyiben az új tetoválás ízlésesen elkészíthető.
Amennyiben úgy ítélem meg, hogy eltávolítás / halványítás után tudom csak vállalni az új tetoválást, lézeres eltávolításra nálam is van lehetőség!