ANYÁK NAPI
AJÁNLAT

Egy édesanya mindig szép! De anyák napi ajánlatom keretében most örökké ragyoghat!

Még egy álmos, szürke hétköznapon is!

Foglalj  időpontot egyszerre két terület természetes hatású sminktetoválására, melyet most rendkívüli kedvezménnyel kapsz meg!

MIVEL AJÁNDÉKOZLAK MEG ANYÁK NAPJA ALKALMÁBÓL?

Ha egyszerre foglalod le két terület tetoválását, akkor a 2. árából 15 000 Ft -os kedvezményt adok. Fontos, hogy 2024. május 1-től árat emelek, de az anyák napi akció keretében foglalt tetoválások még a régi áron készülnek el.  

UTÓÁPOLÓ KRÉM

Sminktetoválás után ajándékba adok neked egy 100%-ban természetes összetevőkből álló luxus krémet valamint írásos utóápolási tanácsokkal is ellátlak!

AJÁNDÉK KUPON

Anyák napi ajánlatomon belül, a 2. területre 15.000Ft – os ajándék kupont kínálok fel*, mely azonnal beváltható. Érvényes 2024. augusztus 30- ig.

A két területet eloszthatjuk, és egyet elkészítek az anyának, a másikat a lányának, vagy akár mindkettőt ugyanannak a személynek.

FÉNYVÉDŐKRÉM

Sminktetoválás után nagyon fontos a bőr védelme! Az akció keretén belül egy fényvédővel is megleplek, hogy a napsugarakat se kelljen mellőznöd.

*A 15.000Ft-os kedvezmény, csak új tetoválás esetén érvényes, tehát ha neked van már egy meglévő sminktetoválásod, arra nem váltható be, viszont egyedi megbeszélés alapján tudom megmondani hogy vállalom e!

2024. május 1-től árat emelek, így most még a jelenlegi árakon tudsz foglalni. Szabad időpontjaim 2024. júniusától vannak.

Érvényességi ideje: 2024. augusztus 30.

Készpénzre nem váltható, a végösszegből vonódik le, és időpontfoglalóként nem használható fel!

HASZNÁLD AZ "ANYAKNAPJA2024" kuponkódot!

Sokan hosszú ideig fontolgatják a sminktetoválást. Van aki évekig halogatja, majd mikor eljut hozzám, boldogan távozva felteszi a kérdést: miért is vártam ilyen sokáig…hogy is bírtam ki eddig nélküle?! Nálam a személyre szabottság, a természetesség az irányadó. Én biztosan nem fogok kertelni, megosztok veled minden részletet, tisztában leszel mindennel, nem maradhat benned kérdés, őszintén elmondom a meglátásaimat, megmutatom, hogy az én szakmai szemem szerint mi az ami előnyös lenne számodra.

Írd be megjegyzésbe foglaláskor az “ANYAKNAPJA2024” kuponkódot, és tiéd a kedvezmény!

adatkitöltés

Foglalj időpontot, használd az "ANYAKNAPJA2024" kuponkódot!

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Az időpontfoglaló rendszerem visszajelzést küldd neked a foglalásról!

HASZNOS TUDNIVALÓK

Salonic időpontfoglalási rendszerem emlékeztetőket küld neked a közelgő találkozónkról, valamint hasznos tudnivalókat, hogy felkészülten érkezhess!

GARANCIA

Ingyenes korrekciós lehetőséget biztosítok, a tökéletes végeredményért!

KÉRDÉSEK, és VÁLASZOK CSAK NEKED!

Nem fog, legfeljebb az első néhány percben picit kellemetlen lehet, de menet közben végig a legjobb minőségű érzéstelenítő készítményekkel kenegetem a tetovált területet, így szinte azt lehet mondani, hogy teljesen fájdalom mentes lesz és jót fogsz pihenni menet közben!

NEEM! Célom a természetesség, vagyis minél több szőrszál megtartása, ezért kizárólag azokat a szőrszálakat szedem ki, amik kilógnak a sorból!

Nem! Rengeteg barna színű sminktetováló pigmentem van, az egészen világos szőkétől az egészen sötét színekig, de sosem használok fekete színt egy szemöldöknél, van olyan sötét barna színem, ami feketének hat, de nem fekete, ezért sosem lesz belőle kékes “börtön tetkó”! Mindenki a hozzá leginkább illeszkedő színt kapja!

Neeem! Az általam használt pigmentek bármilyen színt is alkalmazok, gyógyultan szép természetes hatásúak lesznek. Egészen szolid természetes natúr rózsás száj színtől kezdve az intenzívebb színekig bármely árnyalat használatával természetesebb, vagy akár diszkrét smink hatást is el tudok elérni.

Természetesen igen! A friss tetoválás intenzívebb smink jellegű lesz nagyjából 4-7 napig, csupán napi 1-2x kell kenegetni, ami nem látványos és nem időigényes.

Nem, hiszen EU által szigorúan ellenőrzött és bevizsgált pigmenteket használok, orvosi fertőtlenítőket és érzéstelenítő krémeket alkalmazok, gumikesztyűben, steril egyszer használatos tűmodulokkal dolgozom.

Igen, amennyiben az általam adott utóápolási tanácsokat betartod, különösen a fényvédelmet is beleértve.

Az elkészülése után vékony seb képződik a tetovált területen, mely 4-7 nap alatt lehámlik, a teljes gyógyulás a 3.-4. hét végére tehető, amikorra a szín véglegesen beérik.

Meglévő tetoválás felújítását csak bizonyos esetekben tudok vállalni. Ilyenkor feltétlenül szükségem van előzetes személyes konzultációra, vagy pedig éles színhű fotóra, ami alapján véleményt tudok mondani.

Szürke, fekete, kékes szürke és lilás régebbi tetoválások sajnos nem javíthatóak szépen, ezért semmiképpen nem tudok ilyet vállalni.

Rossz formájú, asszimetrikus tetoválást csak abban az esetben tudok vállalni, amennyiben annak színe nem szürke, fekete, kék vagy lila és amennyiben annak formáját teljes egészében bele tudom foglalni az új formába, vagyis amennyiben az új tetoválás ízlésesen elkészíthető.
Amennyiben úgy ítélem meg, hogy eltávolítás / halványítás után tudom csak vállalni az új tetoválást, lézeres eltávolításra nálam is van lehetőség!